SPONSORZY GŁÓWNI

Oficjalny Partner Serwisu

JU, 26 sierpnia 2014

W związku z planowanym udziałem na Stadionie Narodowym w Ceremonii i Meczu Otwarcia FIVB MISTRZOSTW ŚWIATA W PIŁCE SIATKOWEJ MĘŻCZYZN POLSKA 2014 osób podlegajacych ochronie, prosimy Państwa o przesłanie numeru PESEL i imienia ojca na adres e- mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

W związku z planowanym udziałem w Ceremonii i Meczu Otwarcia FIVB MISTRZOSTW ŚWIATA W PIŁCE SIATKOWEJ MĘŻCZYZN POLSKA 2014 na Stadionie Narodowym w osób podlegających ochronie, prosimy Państwa o przesłanie numeru PESEL i imienia ojca na adres e- mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

To działanie wynika z zaleceń Biura Ochrony Rządu.

Wcześniejsze podanie wskazanych danych ułatwi wejście na obiekt.

Jednocześnie informujemy, że posiadamy pewną – ograniczoną liczbę miejsc dla mediów na parkingu Stadionu Narodowego przy Centrum Prasowym. Dane zawierające numer rejestracyjny samochodu prosimy przesyłać również na adres e – mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.